SLOBODNE I SREĆNE! Žene bez partnera NAJZADOVOLJNIJE, nauka objašnjava i razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 12:15

SLOBODNE I SREĆNE! Žene bez partnera NAJZADOVOLJNIJE, nauka objašnjava i razlog!

Muškarci, ako mislite da sve žene žele da budu u vezi – grešite

Ponekad vlada mišljenje da žene najviše žele da budu s nekim, da su mažene i pažene. I to je sasvim u redu!

Kada su u pitanju izlasci i veze, inteligentne žene su jako izbirljive. One će radije da čekaju nekoga ko im u potpunosti odgovara, nego da se upuste u vezu sa bilo kim samo da ne bi bile same.

Nedavno istraživanje je dokazalo da se sve veći broj žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučuje da bude singl, a razlog je jednostavan-tako se osećaju srećnije.

Izveštaj je otkrio da su 61% žena u Britaniji srećnije kada su slobodne u odnosu na 49% muškaraca. Štaviše, istraživanja su pokazala da 75% žena čak i ne traže vezu.

Koji je razlog za to?

Postoji mnogo razloga koji objašnjavaju zašto su žene srećnije kada su slobodne. Jedan bi mogao biti taj da su slobodne od posvećenosti i truda koja je potreban da se uloži u vezu. Samim tim žene tako imaju više vremena za sebe.

Ne postoji pritisak da morate da ispoštujete partnerova očekivanja, a jačate i odnose sa ljudima u svom okruženju.

U svakom slučaju uvek je najbitnije i najtačnije ono, da je bolje da budete kvalitetno sami nego u nekvalitetnoj vezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.