SLAGALE SMO SE KAO MIŠ I MAČKA! Slavna glumica iskreno PROGOVORILA o svom LOŠEM odnosu sa majkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAGALE SMO SE KAO MIŠ I MAČKA! Slavna glumica iskreno PROGOVORILA o svom LOŠEM odnosu sa majkom!

Nije joj bilo lako.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Dženifer Aniston poznata je po tome da iskreno priča o svojim životnim nedaćima, te ja tako otvoreno govorila o svojoj pokojnoj majci Nensi Dou.

ISPLIVAO SCENARIO! U trećem delu filma "S*ks i grad" UMIRE GLAVNI LIK?!

Poznato je da majka i ćerka nisu bile u najboljim odnosima, kao i da su se vrlo često dešavali sukobi.

- Moja majka i ja smo se slagale kao u filmu "Dumplin". Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila model i sva je bila u tome kako izgleda, rekla je ona.

A post shared by Radio Super Stereo 98.1 FM (@superstereo981) on May 26, 2016 at 11:09am PDT

Njena majka se iskreno nadala da će njena ćerka u ranoj mladosti ipak odlučiti da bude deo modelinga i da će postati jedna od najpoznatijih manekenki na svetu. Međutim, život je izenandio. Postala je planetarno poznata ali u drugoj profesiji.

A post shared by Aliexpress игрушки, дети! (@aliexpress_deti) on Aug 25, 2016 at 10:28pm PDT

NJENOJ LEPOTI SE SVI DIVE: Šarliz Teron uvek SIJA, a OVO su tajne njenog besprekornog IZGLEDA!

- To je nešto o čemu je ona sanjala. Htela je da budem viđena, a ja sam želela da budem voljena s njene strane. Ona je često bila zauzeta drugim stvarima, ispričala je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.