ŠKORPIJA u prvom planu - Jovana Jeremić ponovo ŠOKIRA svojim BIZARNIM stilom oblačenja, i od goreg ima gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 23:09

ŠKORPIJA u prvom planu - Jovana Jeremić ponovo ŠOKIRA svojim BIZARNIM stilom oblačenja, i od goreg ima gore

Poznata voditeljka konstatno smišlja sve neobičnije autfite, koji prevazilaze sve granice modnog ukusa.

Da Jeremićeva nema nikakva ograničenja u svom oblačenju, to vam je jasno.

Još sa Jovaninog rođendana smo shvatili da je škorpija njen zaštitni znak i da ne želi da odustane od korišćenja iste kao glavnog aksesoara. Rešila je da po svaku cenu iskoristi svaku situaciju da nam pokaže i prikaže moć svog horoskopskog znaka.

Rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da nam ponovo pokaže predmet svog obozavanja, pa je izbacila objavu na Instagram, u kom je deo njenog stajlinga i srebrna ogrlica, u obliku škorpije. Zajedno sa crno - belim autfitom, koji se sastoji od bele mini haljine i crnog, čipkastog "mantila".

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

"Merlin Monro" frizura joj je, definitivno, trenutno omiljeni stil. Jovana je uz svoju odevnu kombinaciju i frizuru, odabrala crveni karmin i jaku šminku na očima, sa dodatkom crnog ajlajnera. Definitivno je postigla efektan izgled, koji, kao i obično, nije ostao nezapažen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.