SKINULA SE VODITELJKA VESTI! U ČETVRTOJ deceniji je prava BOMBA, a o OVOJ fotografiji SVI pričaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA SE VODITELJKA VESTI! U ČETVRTOJ deceniji je prava BOMBA, a o OVOJ fotografiji SVI pričaju!

Nikad lepša.

Voditeljka TV "Pink" Maja Manojlović može da se pohvali izuzetno atraktivnim izgledom.

Maja Manojlović (33) na ružičastoj televiziji godinama vodi informativni program, a budući da su zbog prirode posla gledaoci navikli da je viđaju "zakopčanu do grla", mnogi su se obradovali vrelim Majinim fotkama sa letovanja.

Lepa brineta ponosno je pozirala u bikiniju i pokazala zavidnu liniju, a posle ovog prizora društvene mreže su se usijale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od komentara i komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda.

Maja Manojlović godinama svoj emotivni život krije od medija, ali vezu sa proslavljenim fudbalerom Savom Miloševićem, sa kojim se zabavljala pre nekoliko godina, nije uspela da sakrije te se o njihovoj ljubavi mnogo pisalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.