SKINULA SE DŽENIFER LOPEZ: Pevačica u BIKINIJU pokazala ZAVIDNU FIGURU - evo čime RASPOLAŽE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA SE DŽENIFER LOPEZ: Pevačica u BIKINIJU pokazala ZAVIDNU FIGURU - evo čime RASPOLAŽE! (FOTO)

Nikad lepša.

Dženifer Lopez (50) odavno je pokazala da njen izgled nikako nije u skladu sa njenim godinama, što je rezultat i dobre genetike, i jakih treninga kojima je latino diva predana.

Lopezova je ponovo pokazala da je seks bomba, i to u Izraelu, u kojem je neko vreme boravila pošto je u Tel Avivu imala koncert u sklopu svoje "It's my party tour" turneje.

Džej Lo se u plićaku skinula u bikini, odnosno samo jedan deo, koji je bio vidljiv pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 2, 2019 at 9:07pm PDT

No, kada je ona u pitanju, jedan deo bikinija i relativno obična poza za slikanje dovoljni su da dobije preko milion i 600.000 lajkova - za prva 3 sata od objavljivanja slike!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.