SKANDAL ZA SKANDALOM! Anđelina besna na Breda: Zapretila mu PREKO DECE, a sve zbog...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 13:11

SKANDAL ZA SKANDALOM! Anđelina besna na Breda: Zapretila mu PREKO DECE, a sve zbog...

Problemi ne prestaju.

Iako su svi mislili da se odnos između Anđeline Džoli i Breda Pita pomalo stišao, novi problemi zakucali su na vrata.

Bred je našao novu devojku, njegovu koleginicu, Aliu Šouket koju je upoznao sa svojom ćerkom Šiloh. Upravo to je iznerviralo Anđelinu.

S obzirom na to da bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, prati im se svaki korak, a izgleda da i sami za to daju povoda. Ovog je puta pažnju privukla reakcije glumice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na spomenuti susret njene ćerke i nove navodne Bredove devojke. Postavila je odmah ultimatum i zapetila preko dece.

Ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Anđelina pre 10 godina uvela u brak. Reč je o zabrani u kojoj Bred nije smeo snimati ljubavne scene ni sa jednom drugom glumicom, osim nje.

Najnoviji dodatak toj zabrani je onaj u kojem Anđelina bivšem suprugu naložila da svoje prijateljice i buduće partnerke ne upoznaje sa njihovom decom.

- Verujte mi, Džolijeva ne bira reči kada je u pitanju Alia. Najblaže rečeno, ne smatra je niti nekom lepoticom, čak govori da je ružna - ističe izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.