SKANDAL! VERENIK RIJALITI UČESNICE PRED ZATVOROM: Priznao PRONEVERU od skoro 40.000 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 14:03

SKANDAL! VERENIK RIJALITI UČESNICE PRED ZATVOROM: Priznao PRONEVERU od skoro 40.000 EVRA!

Pokajao se.

Verenik rijaliti učenice Dani Dajer, koja se proslavila u takmičenju "Ljubavno ostrvo", Sami Kimens suočava se sa kaznom zatvora, nakon što je priznao krivicu za prevaru dva penzionera. On se pretvarao da je finansijski investitor, a penzionere je oštetio za skoro 40.000 evra.

Početkom ove godine, par je dobio i sina, kojem su dali ime Santijago.

- Šaljem svu moju ljubav svim mamama u izolaciji, najbolje iskustvo ikada. Nikada neću zaboraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj dan - rekla je svojevremeno Dani.

Kimens (25) je ubedio penzionere Petra Martina (90) i Petra Hejensa (80) da im dozvole da investira njihov novac.

A post shared by ♡ Dani Dyer ♡ (@danidyerxx)

Njegove žrtve su izjavile da su bili klijenti legitimne investitorske kompanije, gde je Kimens ranije radio. Međutim, kada je prestao da radi, "povukao" povukao je klijente sa sobom, pod lažnom tvrdnjom da ima ovlašćenje da pruža finansijske usluge.

Gospodin Martin je preminuo u novembru prošle godine, dok gospodina Hejns pati od Alchajmera.

Kimens je po profesiji broker i amaterski se bavi fudbalom, igrajući za "Barkingsajd".

A post shared by ♡ Dani Dyer ♡ (@danidyerxx)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.