SKADNAL U JUTARNJEM PROGRAMU! Milomir Marić tražio od voditeljke da zadigne suknju, a onda usledio još veći šok

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:53

SKADNAL U JUTARNJEM PROGRAMU! Milomir Marić tražio od voditeljke da zadigne suknju, a onda usledio još veći šok

Potpuno neočekivan splet događaja!

Mlada voditeljka Kruna Una Mitrović pre nekoliko meseci počela je da vodi Jutarnji program na Happy televiziji rame uz rame sa Milomirom Marićem.

Ona je privukla pažnju javnosti svojim izgledom, a iako ima 21 godinu mnoge je oduševila znanjem. Nedavno se u Jutarnjem na Hepiju dogodila nesvakidašnja situacija, o kojoj je počelo da se spekuliše na mrežama.

Naime, mlada voditeljka obukla je ultra kratku suknju u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključenju, te je Marić otkrio da su im stizale brojne poruke na tu temu.

- Ovu emisiju gledaju pametni, pošteni ljudi, ali gledaju i oni malo poremećeni. I evo poruke koje dobijamo od jutros... Nećete verovati. Puna je Srbija raznih manijaka. I nemoj da se ljutiš, ti si dete, ali šta razni ljudi razmišljaju, šta bi priželjkivali, i evo, kaže: "Šta Kruna nosi ispod suknje?". Evo, to traže razni manijaci - rekao je voditelj.

Da ih naučim šta se nosi ispod suknje? - pitala je Kruna, na šta je Milomir od nje zahtevao da podigne suknju.

- Da, aj im pokaži.

- Ako je na zahtev gledalaca, šta ću. Za razliku od nekih ja zaista nemam šta da krijem - rekla je ona i bez podigla suknju ispod koje je imala šorts.

- Ti ništa ne kriješ. Nosi pantalone - dodao je voditelj.

- Jeste stvarno mislili da se ispod ove suknje krije nešto što vi do sad niste videli. A sa druge strane, da li znate na kom ste kanalu? Ako ne znate, proverite, ovo je Jutarnji program - objasnila je.

Srbija Danas/Blic/I.B.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.