SITNICE KOJE SU PONEKAD PRESUDNE! Evo zašto sve PROMENE kreću tek kad ODEMO NA ODMOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 14:51

SITNICE KOJE SU PONEKAD PRESUDNE! Evo zašto sve PROMENE kreću tek kad ODEMO NA ODMOR

Dajte šansu da bolje upoznate sebe.

Dani provedeni na moru, planini, ili u udobnosti svog doma, te otklon od poslovnih i svakodnevnih obaveza, igraju važnu ulogu tokom letnjih meseci. Promena sredine i okruženja utiču i na promenu načina razmišljanja, koje se može pokazati kao prekretnica.

 1. Dolazimo u kontakt sa sobom

Veoma je važno da spoznamo šta je to čime smo zadovoljni, a na kojim aspektima života bi trebalo poraditi. Odmor nam otvara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnost da uvidimo šta nam nedostaje, jer dolazi do izmeštanja iz svakodnevice. Promene mogu biti krupnije, kao što je selidba iz većeg u manji grad, ili manje i jednostavnije kao što je uvođenje navike redovnog čitanja u trajanju od pola sata nakon ručka. Najbolje je da se osamite i zapišete svoje ciljeve, na kojima ćete poraditi po povratku kući.

2. Lakše usvajamo novine

Ukoliko primetite da vam na odmoru prija jutarnja kafa, zašto to zadovoljstvo ne biste sebi priredili i kod kuće… Često to ne biva slučaj, i lako se vratimo na staro, ali katkad upravo mala promena čini veliku razliku. Izaberite bar jedan ritual i pridržavajte ga se za dugotrajan osećaj zadovoljstva.

3. Savladavamo nove veštine

Učenje novih veština budi osećaj uzbuđenja i adrenalina, koje treba prigrliti. To može biti sport na plaži, a svaka aktivnost donosi šansu za upoznavanje novih ljudi. Ponekad je reč o poznanstvu na duže staze. Takođe, novi ambijent može nas pokrenuti na akciju, u vidu vežbi i zdravih navika i ishrane, koji nas motivišu da istrajemo i u redovnim okolnostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.