ŠIRITE LJUBAV GDE GOD DA STE - 10 najlslađih načina da mu kažete: VOLIM TE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIRITE LJUBAV GDE GOD DA STE - 10 najlslađih načina da mu kažete: VOLIM TE!

Iznenadite ga, ali ne rečima.

Postoji li savršen način za izjavljivanje ljubavi?

Bilo da izjavljujete ljubav svom partneru prvi put ili ga još jednom podsećate koliko ga volite, ovo su idealne prilike. Američki Cosmo pitao je stručnjake za romantične ideje koje će svakoj devojci olakšati da izgovori te dve slatke reči - Volim te.

1. Ljubav pod zvezdama

Predložite mu da jedno veče prošetate parkom i zajedno posmatrate zvezde na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nebu. Ne postoji gotovo ništa tako romantično kao uživanje pod sjajem zvezda s voljenom osobom. Zagrlite ga i tiho mu šapnite koliko vam znači...

Објава коју дели CHIQUE LE FRIQUE™ (@chique_le_frique) дана 4. Јан 2018. у 2:09 PST

2. Ljubav u krevetu

Ležite u krevetu, okrenuti mu leđima, mazite se i polako tonite u san. Pričekajte trenutak kada je on gotovo tu da zaspi, a potom se okrenite i šapnite mu nežno: Volim te. To će zvučati potpuno prirodno u trenucima kada je opušten, udobno smešten i kada ste toliko bliski i povezani.

3. Ljubav tokom kućnih poslova

Ako postoji neki kućni posao koji je njemu veoma težak kao slaganje ili peglanje veša, jedno veče počnite to da radite bez ikakve najave. Kada vam se zahvali, odgovorite: Nema na čemu. Radim to zato što te volim.

4. Ljubav uz šampanjac

Spremite romantičnu večeru. Nakon jela ga iznenadite bocom šampanjca i nazdravite tome koliko ste dobar par. Već nakon prvog gutljaja, pogledajte ga u oči i izjavite mu ljubav.

Објава коју дели CHIQUE LE FRIQUE™ (@chique_le_frique) дана 5. Дец 2017. у 10:43 PST

5. Ljubav pod tušem

Pričekajte da vaš partner ode pod tuš, a potom mu se prikradite i napišite "volim te" na zamagljenom ogledalu. Nečujno izađite iz kupatila i čekajte da on vidi vašu poruku...

6. Ljubav uz prskalice

Kupite nekoliko prskalica i zajedno ih zapalite. Kada osetite da posmatra vas, a ne iskrice, pokušajte da nacrtati srce u vazduhu, a zatim mu namignite...Trag srca zadržaće se dovoljno da ga on vidi.

Објава коју дели CHIQUE LE FRIQUE™ (@chique_le_frique) дана 30. Нов 2017. у 2:04 PST

7. Ljubav na visokim potpeticama

Jedno veče sredite se najbolje što možete i izađite na pićence. Nakon nekoliko koktela (ali ne previše), zagledajte se u njegove oči i recite mu koliko ga volite.

Takvo priznanje će ga, kada to čuje od vas u najlepšem izdanju i to na javnom mestu, učiniti ponosnim što je takva mačka izabrala baš njega.

8. "Old school" ljubav

Kao što su naši roditelji radili osamdesetih s kasetama, snimite svom dragom CD s pesmama čiji se tekstovi odnose na neke važne i vesele trenutke u vašoj vezi ili u kojima se spominju vaša imena... Na CD-u mu napišite: Srce, volim te ili nešto slično i sakrijte ga među njegovim stvarima kako bi ga slučajno pronašao.

Објава коју дели CHIQUE LE FRIQUE™ (@chique_le_frique) дана 8. Окт 2017. у 4:53 PDT

9. Ljubav tokom radnog vremena

Dok je vaš partner na poslu, pošaljite mu poruku ili e-mail koji će sadržati samo dva slova: VT. To će mu izmamiti osmeh na lice.

10. Ljubav uvek i svuda

Ovu tačku ostavljamo vama da budete kreativne! Šta god da uradite, nećete pogrešiti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.