SIPAJ OVU SMESU U VODOKOTLIĆ! Iskusna domaćica otkrila tajnu, majstor vam ne treba, KOŠTA manje od 150 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 04:42

SIPAJ OVU SMESU U VODOKOTLIĆ! Iskusna domaćica otkrila tajnu, majstor vam ne treba, KOŠTA manje od 150 dinara

Bacanje para na razne preparate ne pomaže, a retko koja žena riba uz domaće!

Svi mi pokušavamo da svoj dom učinimo što čistijim, pogotovo na mestima gde se bakterije najviše nakupljaju - kao što je kupatilo. Međutim, hemikalije i ostala sredstva za čišćenje nisu uvek jedino i najbolje rešenje.

Postoje i prirodna sredstva kojima možemo da održavamo higijenu u domu, a neka su čak i efikasnija od hemikalija koje redovno kupujemo.

A ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pitate kako možete da najefikasnije očistite WC šolju, odgovor je jednostavan – pomoću sirćeta i sode bikarbone.

Sastojci

Upotreba

Ovako pripremljenu smesu sipajte u vodokotlić i ostavite da stoji. Najbolje bi bilo da ovo radite uveče, kako bi tokom noći voda pomešana sa smesom sode i sirćeta mogla dovoljno dugo da odstoji i uradi svoj posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.