SINDROM MRTVE RIBE! Evo ŠTA muškarci NE PODNOSE, a ŽENE ovo vrlo često rade u krevetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINDROM MRTVE RIBE! Evo ŠTA muškarci NE PODNOSE, a ŽENE ovo vrlo često rade u krevetu!

Ovo nije kvalitetna akcija!

Kao i na brojna druga pitanja o seksu i na ovo pitanje seks blogerka i pisac Nadia Brodi ima odgovor.

Žene i muškarci na različite načine definišu loš seks i definitivno se njihovi pogledi u ovome razilaze.

 Na Reditu je u decembru pokrenuta rasprava o tome koje su to najčešće greške koje žene prave tokom seksa. Post je ubrzo dobio preko 15 hiljada odgovora muškaraca koji su se kretali od komičnih do potpuno neverovatnih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Muškarci su zamerali ženama da ih ne zadovoljavaju na pravi način u predigri i da nisu krave koje treba da se muzu, da ne treba da leže nepomično i ćute tokom seksa i još mnogo toga sličnog.

Jedan čovek mi je nedavno napisao poruku u kojoj se žali na svoju suprugu koju mora da moli za seks, a i kada se čin desi, ona samo leži nepomično i očekuje da on odradi svu radnju.

I dok su mnogi kometarisali kako se ovaj čovek ne oseća kao silovatelj i da im je žao njegove supruge, nekolicina muškaraca bila je zbunjena, a situaciju ovog čoveka okarakterisali su kao ponižavajuću.

Za većinu muuškaraca loš seks je seks koji je dosadan, a za žene to je onaj koji uključuje bol, a muškarci i dalje ne prepoznaju problem u vezi sa ženom koja se ponaša poput "mrtve ribe" u krevetu - prvo moramo da se fokusiramo na žensko iskustvo!

- Nepomično ležanje i neodgovaranje na seksualnu stimulaciju nije loš seks već nasilan seks. Vreme je da počnemo da razlikujemo te stvari - zaključuje Bokodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.