SIJAJ I OVE ZIME: Neka tvoji nokti budu SREĐENI po POSLEDNJOJ MODI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 17:55

SIJAJ I OVE ZIME: Neka tvoji nokti budu SREĐENI po POSLEDNJOJ MODI

Prati trendove.

Ove jeseni i zime nose se šljokičasti nokti ili manikir sa zlatnim detaljima, ovakav nejl art je idealna dopuna zimskim trendovima.

A post shared by Jenny’s Nail (@jenny.jennys) on Aug 14, 2020 at 10:11am PDT

Jesenji meseci donose velike zaokrete u našoj garderobi i planiranju autfita. Dok većina žena tokom letnjih meseci obožava nositi vesele, žive i jarke boje, u toku zime obično smo od glave do pete obučene u sve nijanse sive. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neutralni tonovi tako zamene one jake, a svim našim stajlinzima preovladava stil prefinjene elegancije.

Jednako brzo, kao i oni modni, menjaju se i trendovi u svijetu nejl arta, a ove godine je posebno popularan manikir sa šljokicama ili onaj sa dodatkom nežnih zlatnih nijansi. Decentni, ženstveni detalji na noktima ove su sezone pravi hit, a odlično se slažu s belom i sivom bojom velikih pletiva i džempera u kojima ćemo provesti sledećih nekoliko meseci.

A post shared by Sara Ruby Skye Robinson (@nailsbysararubyskye) on Oct 23, 2020 at 3:42am PDT

Uz to, ovaj manikir kao da imitira svetlucanje čistog snega i pahuljica, a nije ih teško ni napraviti. Baza im je uvek u bež ili lagano ružičastim lakovima na koje se onda stavljaju premazi sa šljokicama ili tanke zlatne niti boje.

Možda te zvezde i zlatni detalji inspirišu, pa ove jeseni dabereš drugačiji stil noktiju i malo zaboraviš na uobičajene crvene i bordo nijanse lakova.

A post shared by MAGNIFIQUE NAILS LAB (@magnifique_nails_lab) on Aug 17, 2020 at 4:51am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.