SESTRA pristala da bude SUROGAT MAJKA BRATU I NJEGOVOM PARTNERU: Bilo je to posebno iskustvo, iako je drugima neobično!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 08:10

SESTRA pristala da bude SUROGAT MAJKA BRATU I NJEGOVOM PARTNERU: "Bilo je to posebno iskustvo, iako je drugima neobično!"

Sada ga vidi kao svog posebnog bratanca

Žena koja je rodila bratovo dete kaže da je on njen "izuzetno poseban bratanac" i da je toliko uživala u trudnoći s njim, da se dobrovoljno javila da za njega rodi još jednog brata ili sestru.

30-godišnja Sabrina Henderson iz Riversajda, Kalifornija, SAD htela je da pomogne svom bratu, Šaneu Petrieju (33) da osnuje svoju porodicu - pa mu je postala surogat majka. Šane i njegov suprug Paul (37) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučili su 2020. da su spremni da postanu roditelji. Pa se tako Sabrina - koja je majka četvoro dece dobrovoljno javila da postane surogat majka.

Ona je u septembru prošle godine rodila Tristana, a porodica je nedavno proslavila njegov prvi rođendan.

Šane i Paul obožavaju svoje dete kao i ostatak porodice, a Sabrina ga vidi kao svog 'posebnog bratanca' zbog njihove jedinstvene veze. Kaže da je osećala ponos zbog svog surogat majčinstva i da se dobrovoljno javila da bi to ponovno učinila ako i kada Šane i Paul budu hteli da Tristanu podare brata ili sestru.

"Tristan je savršen, zdrav i jako voljen. Šane i Paul su najbolji očevi - stalno pričaju o njemu i Tristana nazivaju svojim malim 'majmunčićem'. S Tristanom imam tako posebnu vezu jer sam pomogla u njegovom stvaranju - zapravo nema reči kojima bi se to opisalo, ali to je intenzivna ljubav. Mnogi ljudi mi pokušavaju reći da je, budući da je moje jaje iskorišćeno, on moj sin a ja njegova mama, ali Tristan je njihovo dete i to je tako. On nikada nije bio moj", rekla je Sabrina, inače upravnica nekretnina iz Riversajda.

"Svako ima priču o tome kako je nastao, on je samo ekstra poseban. Vidim ga kao svog 'ekstra posebnog bratanca' i sebe nazivam njegovom 'omiljenom tetkom' - mislim da sam zaslužila to pravo. Ponosna sam na ono što sam mogla da učinim za Šanea i Paula pa sam rekla rado bih to ponovila", dodala je ona.

Sabrina i njene četiri sestre bile u podrška Šaneu kada je sa 16 godina otkrio da je gej. A kada su Šane i njegov suprug odlučili da žele da postanu roditelji 2020. godine, Sabrina je bila najbolji kandidat za surogat majčinstvo i bila je srećna što može da pomogne.

Objasnila je i zbog čega je baš ona, pored drugih sestara izabrala da bude surogat majka.

"Moja najstarija sestra već imala tri carska reza, srednja je imala teške trudnoće, a moje dve najmlađe sestre tada su još bile tinejdžerke. Zbog toga sam pristala da ja budem ta koja će uz pomoć Paula biti surogat majka. Na taj način su oba oca u srodstvu s bebom", zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.