SCENARIO koji bi usledio kada bi se KEJT MIDLTON I VILIJAM RAZVELI - Ključno pitanje STARATELJSTVA NAD DECOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 20:26

SCENARIO koji bi usledio kada bi se KEJT MIDLTON I VILIJAM RAZVELI - Ključno pitanje STARATELJSTVA NAD DECOM

Opšta lavina skandala oko Kejt Midlton uticala je i na reputaciju njenog braka sa princom Viljamom koji traje od 2011. godine i koji ima je doneo troje dece, Šarlot, Džordža i Luja.
Bilo je i ranije spekulacija o tome da se čuveni par razvodi, ali nikada u ovolikoj meri kao sada, na šta svakako utiče kontekst problema i ozbiljnost situacije. Nagađa se da je princ Vilijam navodno varao suprugu sa Sara Rouz Hanberi kao i da je ona imala vezu sa Toamsom Kingstonom, ove priče spadaju u teorije zavere. Zato su čak i krenule glasine o navodnom razvodu pa se situacija poredi sa krahom braka Čarlsa i Dajane. Šta bi se desilo ako bi zaista došlo do razvoda?
O ovoj temi dosta se polemiše ovih dana.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.