SAZNALA POL BEBE: Najbogatija Srpkinja se raduje prinovi, a porodiće se gde i NAJVEĆA holivudska zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNALA POL BEBE: Najbogatija Srpkinja se raduje prinovi, a porodiće se gde i NAJVEĆA holivudska zvezda!

Uveliko bira ime za bebu.

Sandra Meljničenko, bivša modelsica i jedna od najbogatijih Srpkinja, koja je udata za ruskog milijardera Andreja, porodiće se u Nici sredinom aprila, samo nekoliko dana pre nego što napuni 40 godina.

POLA ESTRADE UZ PEVAČICU: Sahranjena majka Mire Škorić

Sandra je u šestom mesecu trudnoće, a nedavno je saznala da čeka sina, piše magazin "Hello". Pretpostavlja se da će se žena ruskog bogataša poroditi u Nici, u istoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnici gde je pre pet godina rodila ćerku Taru i gde je čuvena Anđelina Džoli na svet donela blizance Vivijen i Noks.

A post shared by mila_killaa (@mmmm_deliciouss) on Sep 1, 2015 at 1:45pm PDT

Kako se navodi, ona trudnoću podnosi bez većih problema, a sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će na svet doneti sina. U njihovoj porodici svi uveliko biraju ime za naslednika. S obzirom na to da se radi o kasnoj trudnoći, koja je za trudnice veoma rizična, Sandra brine o tome šta jede i kakav život vodi, u čemu joj pomaže tim lekara. Doktori su na poslednjoj kontroli umirili Meljničenkove tvrdnjama da sve protiče kako treba i da se beba dobro razvija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.