SAVRŠENA FIGURA NA KOJOJ JOJ SVI ZAVIDE! Nikol Šercinger otkrila vežbe za BESPREKORNU LINIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 11:14

SAVRŠENA FIGURA NA KOJOJ JOJ SVI ZAVIDE! Nikol Šercinger otkrila vežbe za BESPREKORNU LINIJU

Nađite vremena za fizičku aktivnost.

Nikol Šerzinger je nedavno proslavila 42. rođendan u Portugalu, sa svojim dečkom, bivšim sportistom, Tomom Evansom. Tom prilikom pevačica je na svom Instagram profilu objavila nekolicinu fotografija u bikiniju, na kojima je primetno i njeno savršeno oblikovano telo.

Bivša frontmenka grupe Pussycat Dolls pozirala je između stena, pokazujući svoju vitku figuru u dvodelnom kostimu, dok joj društvo pravi dečko Tom, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivši ragbista. Međutim, kako Nikol održava svoju besprekornu liniju u formi?

 U njenu trenažnu rutinu uputio je Glen Higins s kojim pevačica i njen izabranik redovno vežbaju. Slavni par preferira zajedničke treninge, a takmičarski duh ih konstantno motiviše da izdrže i najteže vežbe.

Getting our Tik Tok and a workout in 😜 Thanks for the recommendation @misschloeflower … it’s perfect! 🤸🏿‍♀️❤️

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Apr 6, 2020 at 11:59am PDT

– Uvek mi je zadovoljstvo da treniram Toma i Nikol. Njih dvoje su uvek zabavni. Uvek se pojavljuju zajedno i daju 100% svoje energije u trening. Konstantno se međusobno bodre i takmiče - kaže Glen i dodaje da Nikol uvek ubaci i plesne pokrete u proces treninga.

- Tokom zagrevanja Nikol neretko ponavlja svoje plesne rutine i tako ubija monotoniju vežbanja u teretani -objasnio je trener. Ukoliko su njene koreografije slične onima koje izbacuje na Instagramu, ne sumnjamo da se pevačica dobro zabavlja i da je baš ovo razlog što toliko voli da vežba.

Annnnd we’re back with a few easy, at-home ab workouts. In case you need a bit of motivation this weekend ☀️ Inspired by @glennhigginsfitness!! • 1️⃣ Bicycles - 30secs 2️⃣ Knee Tucks - 30secs 3️⃣ Clap Crunch - 30secs 4️⃣ Plank Hops- 30sec 5️⃣ Kick Throughs - 30secs • *4 rounds with 1min rest between rounds

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 28, 2020 at 12:03pm PDT

Nikol ima i svog ličnog trenera u Los Anđelesu, Paola Mascitija. On je jednom prilikom za australijski Daily Mail otkrio da pevačici kombinuje nekoliko vidova treninga kako bi je motivisao za rad.

Tako Nikole uglavnom radi HIIT treninge, odnosno jak intenzivni intervalni trening sa fokusom na tri grupe mišića - gornji deo ruku i stomak, gluteus, ali i spoljašnji i unutrašnji deo butina.

Izdržaj sa sklekovima, potisak iz kukova i iskoraci u stranu samo su neke od vežbi zbog kojih pevačica izgleda gotovo bez mane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.