ŠARENE I JEDINSTVENE: OVAJ nakit će vas PODMLADITI i UPOTPUNITI svaki vaš stajling

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 19:13

ŠARENE I JEDINSTVENE: OVAJ nakit će vas PODMLADITI i UPOTPUNITI svaki vaš stajling

SIgurno je deo i vašeg aksesoara!

Tokom letnjih vrućina vladale su šarene i intenzivne boje nakita, što ga je više to vam je manje primete odeće potrebno.

Ovi komadi se nose uz bejzik stvari, kako bi dodatno došli do izražaja. Međutim, često deluju još efektnije kad ukombinujete boje koje se ne sklapaju (sem ako to nije teget i crno).

Potpuni hit ovog leta bile su šarene ogrlice sa što više detalja.

Kombinacije ovog nakita su bezbrojne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od perlica i boja do detalja odnosno privezaka.

Ipak smo mislili da će ove pomalo "neozbiljne" ogrlice biti aktuelne samo u letnjim danima, one se uz malu korekciju boja stabilno održavaju i u tmurnim jesenjim danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.