SARADNJA se ipak nastavlja - Kim Kardašijan ponovo STOJI ovog ispred modnog brenda, iako ga se u prošlosti ODREKLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 18:36

SARADNJA se ipak nastavlja - Kim Kardašijan ponovo "STOJI" ovog ispred modnog brenda, iako ga se u prošlosti ODREKLA

Kolekcija "Balenciaga Gift Shop", koja je prikazala dve devojčice kako poziraju sa plišanim medvedima, za koje se čini da nose kaiševe u stilu sadizma i mazohizma , je doživela debakl i razbesnela ljude širom sveta.

Modna kuća " Balenciaga" odabrala je nove brend ambasadore za 2024. godinu, a među njima je i američka zvezda Kim Kardašijan. Podsetimo, Kim se 2022. godine ogradila od brenda nakon skandaloznog poteza.

Ljudi su strogo osudili zlostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece u bilo kom obliku, a Balenciaga je nakon toga povukla reklamu i uputila javno izvinjenje.

Kim je oštro osudila njihov potez i tom prilikom rekla da će "njena buduća veza sa brendom biti zasnovana na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se nikada nije trebalo dogoditi".

- Bezbednost dece se mora poštovati na najvišem nivou i bilo kakvi pokušaji da se normalizuje zlostavljanje dece, bilo koje vrste, ne bi trebalo da nađe mesto u našem društvu - rekla je Kim Kardašijan tada.

Ipak, brzo je zaboravila sve, pa je potpisala novi ugovor sa brendom. Balenciaga sada ponosno ističe da je Kardašijanka njihov glavni ambasador.

- Već nekoliko godina, dizajeni Balenciage su deo mnogih mojih stajlinga i neki od najznačajnijih modnih trenutaka. Ova istorijska modna kuća održava modernost i inovativnost. Za mene, ovaj dugogodišnji odnos je izgrađen na međusobnom poverenju i predanosti, da se radi ono što je pravo. Uzbuđena sam zbog ovog novog poglavlja i što ću postati njihov ambasador - izjavila je Kim.

Osim Kim Kardašijan, brend ambasadori Balenciage su i Nikol Kidman, Mišel Jeo, Izabel Iper i PP Krit Amnuajdečkorn.

Srbija Danas/Telegraf/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.