SAMO ŠTO SE PORODILA: Glumica ima veliki višak kilograma, a sve je ŠOKIRAO način na koji će ga skinuti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ŠTO SE PORODILA: Glumica ima veliki višak kilograma, a sve je ŠOKIRAO način na koji će ga skinuti!

Ko bi rekao da se odlučila na ovako nešto...

Pre šest nedelja se porodila, a otkrila je kako planira da se ekspresno vrati na staru formu i ljudi su ostali šokirani.

Glumica, manekenka i starleta Amber Rouz (36) u sredu je otkrila da planira da ide na liposukciju kako bi što pre povratila liniju pre porođaja. Ona je, podsetimo, sredinom oktobra rodila dečaka po imenu Sleš Aleksander Edvards, a već ima šestogodišnjeg Sebastijana sa bivšim partnerom Vizom Kalifom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Amber je sve objavila na Instagramu na video snimku gde se javila iz ordinacije.

- Evo me u ordinaciji dr Metloka i planiram da uradim liposukciju celog tela kako bih se vratila u formu pre trudnoće, priča ona u snimku gde je u bolnočkoj haljini, a najavljuje da će uraditi i uklanjanje podvaljka.

- Isisaće mi svo salo sa stomaka - pohvalila se fanovima, koji su podeljenog mišljenja o ovom njenom potezu, a većina je savetuje da ipak vrati figuru na prirodan način, i da bude strpljivija jer se još uvek oporavlja od porođaja.

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on Nov 27, 2019 at 11:17am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.