SAMO JEDNA PORUKA JE DOVOLJNA: Pošalji mu ovo ako želiš da ga osvojiš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2017, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JEDNA PORUKA JE DOVOLJNA: Pošalji mu ovo ako želiš da ga osvojiš!

Flertuj kao prava dama.

Pokušavaš da osvojiš muškarca ili da začiniš stvari u vezi ili braku, rešenje je jednostavno i prilično neočekivano - PORUKA!

Jednom porukom možeš postići da mu se ceo dan motaš po glavi i da jedva čeka da te vidi, a osmeh mu čitav dan neće silaziti s lica.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali veruj nam da je tačno. Ovaj trik je uspeo mnogo puta pa nemaš razloga da sumnjaš u njegov uspeh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ne pravi grešku uobičajenu za većinu žena, ne budi agresivna i nestrpljiva. Glavno pravilo ovog trika je biti strpljiv, smiren i zavodljiv.

Poruka treba da mu skrene pažnju sa svega što radi i da ga natera da neprestano misli na tebe.

Započni poruku ovako:

"Ne mogu da prestanem da mislim na tebe" ili "Stalno si mi u mislima". To će ga sigurno zaintrigirati, a nastavak komunikacije trebao bi ubrzo da uslediti.

A pretpostavljamo da bi odgovor mogao da glasi ovako: "O čemu tačno razmišljaš?" ili nešto slično.

U nastavku konverzacije slobodno nahrani njegov ego. Muškarci vole da čuju koliko su poželjni pa budi zavodljiva i razbudi mu maštu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.