SALCE NA STOMAKU, CELULIT NA G*ZI! Britni Spirs se skinula na plaži i pokazala da više NIJE S*KS simbol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 17:14

SALCE NA STOMAKU, CELULIT NA G*ZI! Britni Spirs se skinula na plaži i pokazala da više NIJE S*KS simbol!

Sada "fura" novi imidž!

Britni Spirs je nekada važila za pop princezu i seks simbol, ali je te titule očigledano prepustila prošlosti, a danas neguje potpuno drugačiji imidž, ukoliko je suditi po najsvežijim fotografijama pevačice.

Britni se sunčana na plaži u Malibuu, opuštala se, a mnogi je ne bi ni prepoznali bez malo detaljnije analize.

Evidentno je da pevačica danas nema zategnuto telo kao nekada, čak je nabacila i nekoliko kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viška, pa se od ravnog i zategnutog stomaka davno oprostila.

Ipak, čini se da pevačici to ne smeta, sudeći po fotografijama, na kojima se vidi da joj ovakvo telo ne smeta i da je u potpunosti opuštena i spremna da ga pokaže bez problema.

Nosila je naočare za sunce i zaštitnu masku, što su fanovi izdvojili kao još jedan dobar primer odgovornog ponašanja tokom pandemije koronavirusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.