Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:37

Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini

Brzo, lako i izdašno je odlika najboljih i omiljenih recepata. Zato imamo za vas ideju za kompletan meni, koji će da postane deo vaše svakodnevice.

Dajemo vam ideju za ručak koji košta manje od 100 dinara, a sastoji se od veoma ukusne i hranljive čorbe i šnicli od soje.

Potrebno je:

Priprema:

Na ulju propržiti kašiku brašna da postane kremasta. Sipati 1 l vode. Dodati 1 kašičicu suvog začina (po želji) soli. Pustit da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vri, voditi računa da vri na tihoj temperaturi da čorbica ne pokipi.

Dodati soli  i pustit da vri 3-4 minuta. Po želji radi gustine dodati kašiku umućenog instanta od pečuraka.  Na kraju ubaciti seckan peršunov list. Ja kao prilog ovoj čorbici dodajem seckan prepečen i dvopek.

Šnicle od soje

Kupite sojine odreske, prokuvajte ih u vodi i kada postanu mekane, izvadite ih iz vode, dobro ocedite, a zatim začinite po ukusu. Nakon toga ih ispržite na tiganju. Preukusne su.

Šnicle možete uvaljati i u susam i umesto prženja, ispeći ih u rerni.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.