Rođena majka je ne bi prepoznala! Zendeja je kraljica crvenog tepiha, a pogledajte kako glumica zaista izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 11:21

Rođena majka je ne bi prepoznala! Zendeja je kraljica crvenog tepiha, a pogledajte kako glumica zaista izgleda (FOTO)

Glumicu smo navikli da viđamo na crvenom tepihu i uvek izgleda besprekorno. Ipak, čak i ona ima dane kada odmara od šminke i neudobne scenske garderobe i potpetica. Viđena je u opuštenoj, nedeljnoj šetnji u potpuno drugačije, opuštenom izdanju bez trunke šminke, sa neurednom kosom i u trenerci.

Mlada glumica Zendeja Stormer Kolman, kraljica je svakog crvenog tepiha. Izdvaja se kako po stilu, tako i po gracioznosti i zaista specifičnom pojavom.

Međutim, sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po fotografijama na kojima je Zendeja sa prijateljima uslikana u popodnevnoj, nedeljnoj šetnji, kao i svaka devojka ume da se opusti do te mere da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Bez šminke i u ne tako atraktivnoj garderobi viđena je na ulicama Londona. Mlada glumica je nosila kapupljaču da ostane potpuno neupadljiva, ali nije uspela da izbegne oštro oko uličnih fotografa.

Ono što je iznenadilo mnoge je prizor kada je skinula kapuljaču, a pored lica bez trunke šminke, mnogi su primetili totalno neuglednu, masnu kosu.

Svakako ne izdanje koje veliča njenu lepotu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.