Roditelji, pre nego što vam DETE STUPI u INTIME ODNOSE veoma je važno da se edukuje - Ove INFORMACIJE pomažu da donesu pravu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 13:59

Roditelji, pre nego što vam DETE STUPI u INTIME ODNOSE veoma je važno da se edukuje - Ove INFORMACIJE pomažu da donesu pravu odluku

Bitno je da budu potkovani znanjem i da se usklade sa postupcima!

S*ksualno obrazovanje veoma je važna stavka u životu mladih ljudi jer ovako detaljno mogu se informišu i pripreme pre nego što stupe u intimne odnose. Informacije koje dobijate od dragocene su važnosti da se uskladite sa vašim odlukama i napravite korak koji će biti dobar za vas i vaše zdravlje, kako mentalno tako i fizičko.

Pre nego što stupite u intimne odnose, veoma je važno da ne to budete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremni, da želite to, ali i da raspolažete sa odgovarajućim informacijama koje vas mogu zaštititi od eventualnih problema i nepredviđenih situacija.

Sve to sada možete imati u okviru mnoštva predavanja i edukacija koje se nude onlajn.

Svakog četvrtka u 19 časova, do kraja školskog polugodišta, imaćete na raspolaganju po jednu epizodu u kojima će se dotaći važnih tema u okviru s*ksualnog obrazovanja i reproduktivnog zdravlja, kao što su:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.