Rijana kupila respirator svom ocu nakon što je otkriveno da je pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 09:01

Rijana kupila respirator svom ocu nakon što je otkriveno da je pozitivan na koronavirus

Pevačica Rijana kupila je respirator i poslala ga svom ocu nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus i patio od visokih temperatura.

Ronald (66) koji je u međuvremenu ozdravio, dočekao je novinare u plavoj polo majici i kariranom šortsu.

"Osećao sam temperaturu u nosu, na usnama, osećao sam groznicu svuda... Iskreno, mislio sam da ću da umrem", priča Ronald za The Sun.

"Moja ćerka me je svakodnevno proveravala. Moram da kažem, puno te volim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Robin. Toliko je uradila za mene. Cenim sve što je uradila."

Iako je respirator stigao u njegovu kuću na Barbadosu, nije morao da ga koristi. Nakon 14 dana pušten je iz centra za izolaciju jer se u potpunosti oporavio.

Sa psima Ksenom i Eboni pored njega, Ronald se sada odmara u prostranoj kući Svetog Džejmsa koju je njegova bogata i poznata ćerka kupila za njega.

Posle straha od smrti, obratio se pratiocima: "Želim da svi ostanu kod kuće. Ovo je ozbiljna situacija. Ozbiljnije nego što ljudi shvataju. Molim vas, ostanite kod kuće."

Čak je uputio poziv lokalnoj vladi da "stane sa radom".

Na Barbadosu su dosad zabeležena tri smrtna slučaja zbog koronavirusa, a Ronald je bio jedan od retkih koji su bili zaraženi.

Rijanina fondacija "Clara Lionel" najavila je da će donirati pet miliona dolara kao pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rijanin otac se izliječio od virusa korona, ona mu kupila respirator

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2020

Pjevačica Rijana kupila je respirator i poslala ga svom ocu nakon što je saznao da je pozitivan na virus korona te pati od povišene temperature I velikog kašlja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.