Rešite se neprijatnog mirisa u domu bez dodatnog troška

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 11:56

Rešite se neprijatnog mirisa u domu bez dodatnog troška

Niko ne voli neprijatan miris u svom domu iako ponekad to ne zavisi od nas i naših navika čišćenja, jer postoje dani kada se iz odvodnih cevi i sanitarne opreme širi neugodan miris, a ima i onih koji se nakon spremanja obroka žale na preostale mirise od kuvanja.

Iako se prostorija uvek može provetriti, nekad to nije dovoljno. Najčešće posežemo za kupovinom difuzera, mirisa, osveživača i sprejeva, ali snalažljive domaćice dosetile su se vrlo efikasne metoda kojom se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešavaju neprijatnih mirisa bez dodatnog troška - s onim što već imaju kod kuće.

Potrebna vam je mala staklena flaša, poželjno je da bude lepog oblika ako želite da je postaite na vidno mesto, ali u nedostatku takve poslužiće vam i mala tegla od, recimo, začina, namaza i soseca. Bitno je samo da je dobro operete i skinete nalepnicu.

Možete kupiti drvene štapiće, ali možete iskoristiti i čačkalice ili štapiće za ražnjiće, u zavisnosti od veličine flašice. Zatim u flašicu sipajte malo sredstva za čišćenje podova ili omekšivač za veš i "zabodite" štapiće.

Flašicu ostavite otvorenu i uživajte u mirisu koji će drveni štapići ispuštati. Po potrebi ih okrenite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.