Rešite se neprijatnog mirisa iz frižidera: Sitna stvar otklanja problem, bićete oduševljeni

Izvor: B92, 30.Jan.2024, 21:27

Rešite se neprijatnog mirisa iz frižidera: Sitna stvar otklanja problem, bićete oduševljeni

Ima li išta gore od neprijatnih mirisa iz frižidera? Razne namirnice to mogu prouzrokovati, jer svaka od njih ima specifičan miris.

Na društvenim mrežama ovih dana se širi kako kesica čaja i te kako može pomoći u rešavanju ovog problema, a objašnjen je i postupak.

Ako osetite da neprijatan miris dolazi iz frižidera, prvo pogledajte šta imate od namirnica i bacite one koje su se pokvarile ili im je prošao rok trajanja.

Ako se neprijatan miris i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje oseća, uzmite kesicu čaja (može i iskorišćena, ali mora biti suva), stavite je na neki tanjirić i potom u frižider, na srednju policu.

Ukoliko imate veliki frižider, rasporedite 2-3 kesice čaja na različita mesta. Možete koristiti bilo koji čaj. Primetićete da vrlo brzo upija sve neprijatne mirise.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rešite se neprijatnog mirisa iz frižidera: Sitna stvar otklanja problem, bićete oduševljeni

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jan.2024, 11:16

Ima li išta gore od neprijatnih mirisa iz frižidera? Razne namirnice to mogu prouzrokovati, jer svaka od njih ima specifičan miris. Na društvenim mrežama ovih dana se širi kako kesica čaja i te kako može pomoći u rešavanju ovog problema, a objašnjen je i postupak. Ako osetite da neprijatan...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.