Rešite se buđi na ivicama tuš kabine: Zablistaće preko noći

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 17:04

Rešite se buđi na ivicama tuš kabine: Zablistaće preko noći

Nećete se ni pomučiti, a tuš kabina će vam već sijati kao da je nova. Korisnici društvenih mreža već su isprobali ovaj trik i oduševljeni su.

Britanka je u Fejsbuk grupi "Cleaning Tips & Tricks" otkrila kako se rešila buđi bez prevelike muke. Prvo je tražila pomoć drugih članova grupe, a nakon brojnih saveta odlučila se za onaj koji uključuje samo dva sastojka.

Tako je na kritičnim delovima – na ivicama tuš-kabine preko noći stavila vatu natopljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbeljivačem, a ujutru je celo to područje bilo belo i bez imalo buđi. Čak je i nju iznenadio ovakav rezultat pa se pohvalila svima u grupi.

Kao dokaz je priložila i fotografiju, a ljudi su bili oduševljeni. Oni koji su probali istu tehniku, naveli su da je i njima pomoglo - samo je dovoljno da odstoji preko noći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Riješite se buđi na ivicama tuš kabine

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2024

Nećete se ni pomučiti, a tuš kabina će vam već sijati kao da je nova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.