Rešenje za one koji ga NE JEDU: Stavite BELI LUK ispod jastuka pred spavanje, evo kako utiče na organizam

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 19:11

Rešenje za one koji ga NE JEDU: Stavite BELI LUK ispod jastuka pred spavanje, evo kako utiče na organizam

Ukoliko niste ljubitelj, ovo je alternativa da iskoristite korisna dejstva!

Beli luk je definitivno najzdraviji začin za svako jelo. On je ujedno i narodni lek koji se najčešće koristi u pripremi raznih preparata.

Poželjno je da ukoliko ga koristite u ove svrhe povedete računa o tome kako je gajen, da ja zasadite sami ili kupite kod proverenog prodavca. Pun je vitamina i minerala među kojima su i kalijum, magnezijum, natrijum i alicin. Poslednji štiti telo od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verusa i sprečava infekcije.

Ukoliko niste ljubitelj ili vam ne prija nakon konzumacija, a u kranjem slučaju ne želite da se osećate na luk, postoji rešenje i za vas, a to je da ostavite beli luk ispod jastuka pre spavanja.

Oni koji spavaju sa belim lukom ispod jastuka, nikad ne pate od nesanice i uvek se probude raspoloženi, jer beli luk ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, koji brzo oslobađa od umora i napetosti. Odavno je dokazano da beli luk snižava holesterol u krvi i sprečava mutaciju ćelija.

Beli luk je nezaobilazno sredstvo za vreme epidemija i gripa i drugih uobičajnih bolesti, pa ako je moguće, stavite sebi i svojoj deci čen belog luka ispod jastuka i zaštitite se na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.