Rešenje za 15 minuta: Tri kombinacije koje vraćaju crevima balans

Izvor: B92, 16.Jul.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje za 15 minuta: Tri kombinacije koje vraćaju crevima balans

Sezona odmora je uveliko u toku, ishrana je neredovna, pa mnogi pate od lošeg varenja. Ove tri kombinacije namirnica "regulisaće creva" da vam rade u roku od 15 minuta.

Mlaka voda i limun U čašu mlake vode iscedite celi limun, i popijte. Ovaj napitak možete konzumirati i preventivno, i tako sprečiti probavne smetnje. Maslinovo ulje i limun Progutajte kašiku maslinovog ulja, koju po želji možete razblažiti s prirodnim sokom od limuna. Ovaj domaći lek za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podsticanje varenja najbolje je konzumirati ujutro ili nekoliko sati nakon obroka. Soda bikarbona i mlaka voda U čašu mlake vode sipajte pola kašičice sode bikarbone, i promešajte. Ova kombinacija je već generacijama poznata kao saveznik loše probave, ali bitno je napomenuti da treba koristiti samo farmaceutsku sodu bikarbonu bez aluminijuma, koju možete kupiti u apoteci ili radnjama zdrave hrane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rešenje za 15 minuta: Tri kombinacije koje vraćaju crevima balans

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2017, 16:27

Sezona odmora je uveliko u toku, ishrana je neredovna, pa mnogi pate od lošeg varenja. Ove tri kombinacije namirnica "regulisaće creva" da vam rade u roku od 15 minuta...Mlaka voda i limun..U čašu mlake vode iscedite celi limun, i popijte. Ovaj napitak možete konzumirati i preventivno, i tako sprečiti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.