Rekla je Da: Pol Džordž verio Danijelu Rajić uz marijače i srpske narodnjake FOTO

Izvor: B92, 07.Nov.2020, 13:00

"Rekla je 'Da'": Pol Džordž verio Danijelu Rajić uz marijače i srpske narodnjake FOTO

Pol Džordž verio je svoju dugogodišnju devojku Danijelu Rajić!

Nakon što je košarkaš na kolenima zaprosio svoju izabranicu usledila je luda žurka kojanje trajala do zore. Trenutak je dodatno začinjen marijačima, alkoholom, ali i Cecom Ražnatović čiji su se hitovi čuli u pozadini.

Prijatelji im na Instagramu još uvek šalju čestitke, a video same prosidbe raznežio je sve.

Danijela je na mreži pokazala ogroman dijamantski prsten, a onda je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žurka uz srpsku narodnu muziku.

Danijela je bila tek šest meseci u vezi sa Džordžom kada je zatrudnela. Pol je nudio Danijeli milion dolara da abortira, zbog čega je ona pokrenula sudski postupak da se dokaže da je on otac deteta. Par se od tada pomirio, dobio i drugo dete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.