Recite ZBOGOM suvoj i oštećenoj kosi: Napravite same maske koje će regenerisati vašu dlaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recite ZBOGOM suvoj i oštećenoj kosi: Napravite same maske koje će regenerisati vašu dlaku

Evo najefikasnijih recepata koje su koristile naše bake.

Ako je vaša kosa daleko od one o kojoj sanjate ili vam loša frizura kvari raspoloženje, možete ubrzati njen rast ili je učiniti gušćom i sjajnom.

Čičkovo ulje je pravi spas za oštećenu kosu. Pomešajte ga sa kapsulama vitamina A i vitamina E (prodaju se u apotekama). Ako niste alergični, dodajte i kap eteričnog ulja citrusa.

Napravite masku i nanesite na kosu. Držite je na glavi pola sata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim isperite hladnom vodom i osušite kosu fenom.

Ova maska stimuliše uspavane folikule kose, zbog iritacije vlasišta. Nije pogodan za one sa vrlo delikatnom kožom, mada je neverovatno efikasna.

Rastopite kašičicu senfa u toploj vodi i nanesite tečnost na teme. Držite oko 15 minuta. Ne ponavljajte ovaj postupak više od jednom nedeljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.