Rečima SEČE GDE STE NAJTANJI, a posao voli više od bilo koga na svetu - Muškarcu rođenom u ovom znaku nikada NEĆEŠ biti PRIORITET

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 20:09

Rečima SEČE GDE STE NAJTANJI, a posao voli više od bilo koga na svetu - Muškarcu rođenom u ovom znaku nikada NEĆEŠ biti PRIORITET

Njemu je ljubav uvek u drugom planu, osim ukoliko nije ostvario sve što je zamislio u karijeri.

Ukoliko ste počeli da izlazite sa muškarcem, pored osnovnih stavari koje ste saznali o njemu, sigurno ste pitali i u kojem je horoskopskom znaku rođen. To može da bude važna informacija, jer će vam pomoći da ga bolje razumete, kakvog je karaktera i šta su mu prioriteti.

Muškarac Jarac je definitivno jedan od znakova koji se izdvaja. Muškarci rođeni u ovom znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su veoma ambiciozni i vredni, karijera im je veoma bitna. To naravno ne znači da će žrtvovati sve zarad uspeha, već samo da su dosta fokusirani na ovaj aspekt života i da im je bitan.

U svakom slučaju ovi muškarci su veoma uzbudljivi i sa njima nije dosadno, ali postoje određeni aspekti ličnosti na koje morate obratiti pažnju.

Ključne reči za ovog muškaraca su: predan, motivisan, postojan, tvrdoglav, ambiciozna, logičan, praktičan, vođen, struktuiran, direktan, vredan, intenzivan

Pozitivne osobine jarčeva je što su fokusirani i ambiciozni. Ukoliko prihvate neki posao, završiće ga do kraja. Ukoliko želite da neki projekat sprovedete do kraja, sigurno će vam odgovarati da i neki Jarac u to sve bude uključen. Jarčevi se razlikuju od neobaveznih muškaraca, kao što je recimo Strelac. Oni teže stabilnosti i posvećenosti, tako da ukoliko ste za stabilnu vezu, Jarac bi mogao biti dobar izbor.

Negativne osobine, ako govorimo o emotivnim vezama, je što se oni teško fokusiraju na emocije i ovaj aspekt života. Uvek im je posao najpre u fokusu. Zbog toga što su veoma direktni i uvek kažu ono što misle, vrlo često su skloni da povrede osećanja ljudi rođenih u vodenim znacima koji su veoma osetljivi. Ne podnose da im se neko poverava o svojim problemima, oni ne veruju u probleme, samo u rešenja, zbog čega vrlo često ne mogu biti oslonac u teškim situacijama.

Najviše im odgovaraju žene rođene u znaku: Jarca, Devide i Raka. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.