Reči koje mu sigurno PODIŽU libido! Ovaj potez može da zapali muškarca, ne može da ostane ravnodušan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 19:47

Reči koje mu sigurno PODIŽU libido! Ovaj potez može da "zapali" muškarca, ne može da ostane ravnodušan

Pokazalo se u praksi!

Poljupci u vrat i kontakt očima neki su od glavnih podizača raspoloženja u krevetu, ali novo istraživanje koje je dokazao "EdenFantasys.com" pokazalo je da je definitivno najpoželjnije u krevetu čuti ove četiri reči, piše LadBible.

„Sviđa mi se to“, pokazalo se kao nešto što ljude najviše „pali“ u krevetu. Od 2.000 ispitanika čak 76% je reklo da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su te reči definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mestu. Od toga ih jedino više uzbuđuju poljupci u vrat.

Grickanje uva i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46% ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i s*ksualne igračke.

Muškarce i žene padaju na različite stvari

Istraživanje je pokazalo i da različite stvari uzbuđuju muškarce i žene. Muškarci više vole da oralno zadovolje žene, nego obrnuto. Čak 76% muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56% žena. Od onih koje to ne uzbuđuje čak 23% žena je reklo da im padne raspoloženje za s*ks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog s*ksa. Pomisao na analni s*ks „pali“ 52% muškaraca, za razliku od samo 19% žena. Za 57% žena analni s*ks je totalni turn off.

Kao najveće uzbuđenje, što se n*seksualnih faktora tiče, pokazao se dobar miris. Sledeće je među n*seksualnim faktorima maženje u krevetu.

Studija je pokazala i da je 37. godina života doba kad ljudi iskušavaju najviše toga u krevetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.