Reakcija bake na njenu prekrojenu venčanicu je neprocenjiva VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 12:44

Reakcija bake na njenu prekrojenu venčanicu je neprocenjiva VIDEO

"O moj bože", baka je bila iznenađena kada je na Britani videla beli komplet i tada je shvatila da je to zapravo bila njena venčanica.

Nije retkost da deca i mlađi potomci uzimaju haljine svojih majki, baka i prabaka i da ih ponovo nose, jer su ti odevni komadi ponovo u modi! Trendovi se stalno vraćaju i funkcionišu po principu zatvorenog kruga, a ovoga puta je jedna Amerikanka uzela bakinu haljinu sa venčanja i nosila je na svom posebnom danu, ali malo prepravljenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Britani Dalena je uzela bakinu haljinu i prekrojila je. Snimak sa Britaninog venčanja je obišao ceo Tiktok i izazvao brojne reakcije, pogotovo bakina reakcija kada je unuku ugledala u izmenjenoj verziji svoje venčanice!

Mnogi su se oduševili, dok su drugi smatrali da je trebalo da sačuva original.

"Venčanica treće generacije pretvorena u haljinu za probu", rekla je mlada u snimku koji je vrlo brzo postao viralan sa 10 miliona pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.