Razvodi se Pamela Anderson

Izvor: B92, 21.Jan.2022, 08:45

Razvodi se Pamela Anderson

Zvezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson i njen suprug Den Hejherst razvode se nakon godinu dana braka.

Glumica je podnela zahtev za razvod od supruga s kojim od venčanja na Badnje veče 2020. živi u Kanadi, prenose strani mediji.

"Pamela voli autentično, kako i živi", kazao je izvor, a preneo Roling stoun (Rollingstone), koji je njihovu vezu ocenio kao "pandemijski vihor koji je utihnuo".

Podsetimo, njih dvoje je od početka pratila drama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Hejherstova bivša partnerka Keri optužila je Pamelu kako im je razorila vezu.

"Želim da ljudi znaju da je mora petogodišnja veza, u kojoj smo dobili troje dece, prekinuta zbog Pameline i Denove afere", rekla je Keri nakon sklapanja njihovog braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razvodi se Pamela Anderson

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2022

Zvijezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson i njen suprug Den Hejhurst razvode se nakon godinu dana braka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.