Razbesnela roditelje! Glumica Marina Ćosić PROŠLA kao BOS PO TRNJU nakon ove objave: Šta se bre njanjaviš?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 17:37

Razbesnela roditelje! Glumica Marina Ćosić PROŠLA kao BOS PO TRNJU nakon ove objave: "Šta se bre njanjaviš?!

Ovo sigurno nije očekivala!

Naša glumica Marina Ćosić, publici najviše poznata po serijama "Ubice moga oca", "Istine i laži" i "Zakopane tajne", imala je ideju da će na Instagramu od pratilaca dobiti dobru preporuku, na koji bazen da odvede svoju ćerku, a jedan od osnovnih kriterijuma je da bude čist.

- Baš je glup ovaj osećaj kada vam se smuči mesto gde ste 10 dana i postanete umorni od odmora i naravno, nedostaje vam ostatak porodice, i onda kada se vratite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmišljate gde ćete opet da odete ili barem da imam neki provereno čisti bazen za Sofiju da je vodim 2-3 puta nedeljno, da se iskupa i u Beogradu, pa da bude i vuk sit i sve ovce na broju. Je l imate neki bazen za preporuku, a da je provereno čist i da je za decu dobar - napisala je u opisu fotografije sa bazena.

Međutim, pored nekoliko predloga, uglavnom su usledili negativni komentari na ovu objavu, koja je očigledno razbesnela njene pratioce.

 "Jao, evo mi svi što imamo decu vodimo ih na prljave bazene. Šta se bre više njanjaviš", "Zašto moraju da se kupaju stalno?", "Bolje vodi decu negde, pa trči sa njima, gle kako si građena... Samo ti kopita fali",  samo su neki od komentara.

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.