Rade Šerbedžija ima PETORO DECE, a samo jedna ĆERKA NIJE KRENULA njegovim stopama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 20:19

Rade Šerbedžija ima PETORO DECE, a samo jedna ĆERKA NIJE KRENULA njegovim stopama!

Glumac ima čak petoro dece, četiri ćerke i jednog sina.

Čuveni glumac Rade Šerbedžija može da se pohvali blistavom i bogatom karijerom, ali pored toga on vodi i porodičan život na kome mnogi mogu da mu pozavide.

U svoje bogastvo slavni glumac prvenstveno ubraja svoju decu, koje ima čak petoro - četiri ćerke i jednog sina.

Naime, u braku sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade je dobio je sina Danila (49), koji je filmski producent sa kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre par godina sarađivao i na filmu "Oslobođenje Skoplja". Iz tog braka takođe ima i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za poznatu glumicu.

A post shared by Nina Serbedzija (@ninaknows92)

Nekoliko godina nakon razvoda Šerbedžija se venčao sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički, sa kojom i danas uživa u braku, i sa kojom je dobio tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju.

A post shared by Acidofil (@acidofil)

Jedina ćerka koja nije uplovila u umetničke vode je Vanja. Glumac je jednom prilikom u intervjuu za hrvatske medije izjavio da se ona najviše "udaljila" od umetničkog sveta.

A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija)

- Vanja ima smisla za umetnost, ali ona se odlučila za neki drugi životni put. Studira u Beču i odličan je student, što je potpuno neobično kad je moja porodica u pitanju. Ona planira da završi pravo ili psihologiju - objasnio je Rade Šerbedžija za "Tportal".

Dok je Vanjina glava u knjigama i čita o pravu i psihologiju, njena sestra Milica Alma, najmlađa ćerka, je kantautorka i zaljubljenik je u muziku.

A post shared by Nina Serbedzija (@ninaknows92)

Nina Šerbedžija (25) je glumica i već sa šesnaest godina je glumila u "Teatru Ulisses" na Brionima u predstavi "Romeo i Julija 68". Iza sebe ima dva filma "Cry of the Butterfly" iz 2014. i "Welcome" iz 2010. godine, a zajedno sa svojim ocem je snimila filma "Blossom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.