RUTINU ZA NEGU KOŽE ME JE NAUČILA BAKA: Selma Hajek zahvaljujući jednostavnom triku ima savršeno lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 12:00

"RUTINU ZA NEGU KOŽE ME JE NAUČILA BAKA": Selma Hajek zahvaljujući jednostavnom triku ima savršeno lice

Glumica se ne libi da pokaže svoju zdravu zrelu kožu pred kamerama.

Baš kao Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez i Trejsi Elis Ros, Salmi Hajek nije strano da se slika bez šminke. Zanosna 56-godišnja glumica se ne stidi svojih godina i bora i neguje prirodan izgled. Fanovi su oduševljeni kako njena koža blista i svi se pitaju kako joj to polazi za rukom.

Ona je na instagramu objavila selfi u krupnom planu naglašivši tako lepotu lica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nastala na prirodnom sunčevom svetlu, slika otkriva fine linije iskustava urezane na njenom čelu i par srebrnih pramenova u njenoj kosi.

- Budim se i brojim koliko je belih dlačica i bora jutros pokvarilo zabavu, našalila se u naslovu.

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Prelepo je videti kako su poznati konačno uvideli da je prirodna lepota ideal kome svi treba da težimo. Selma se zato trudi da svoju kožu odrzava zdravom i negovanom, a evo kako to čini:

Ne umiva se ujutru

- Moja baka mi je rekla da se nikada ne umivam ujutru. Verujte mi, nema ničeg odvaratnog tu. U toku noći naša koža luči sva ulja koja su potrebna našoj koži - rekla je ona.

Kako kaže, potrebno je da dobro operete lice pre nego što odete na spavanje, ali da ga nikako ne perete ujutru.

Salma ujutro koristi ružinu vodicu, koju u obliku spreja nanese na lice.

Noćna nega

Noćnu negu glumica iskoristi da detaljno očisti svoje lice, a i dalje veruje u manje je više.

Njena večernja rutina započinje sa kokosovim uljem, koje koristi u službi čišćenja šminke. Zatim zagreva peškir, posipa ga ružinom vodicom i ostavlja je na lice. Kada toplim peškirom otvori pore, lice umije hladnom vodom. Često nakon toga nanosi masku za lice koju sama napravi od “malo ovsene kaše, bademovog mleka i malo meda.”

Masku ostavlja na svom licu da je malo upije, a kaže da je to sjajno sredstvo za čišćenje koje kožu čini veoma mekom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.