RUŠI SVE TABUE: Ova devojka ima telo prekriveno tetovažama, a nećete verovati čime se bavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŠI SVE TABUE: Ova devojka ima telo prekriveno tetovažama, a nećete verovati čime se bavi!

Plemenito!

Dr Sara Grej je hirurg ortoped iz Adelaida u Australiji, a svetsku prepoznatljivost stekla je kao "doktorka s najviše tetovaža". Ta joj činjenica nekad smeta u poslu jer ljudi imaju predrasude.

- Ako ste sigurni i konkurentni u svom poslu, ne bi trebalo da bude važno kako izgledate - rekla je Sara (31) u australijskoj emisiji Sunrise.

A post shared by Sarah Jane (@rosesarered_23) on Aug 17, 2019 at 8:47pm PDT

Osim toga, doktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grej tvrdi da njene neobične tetovaže mogu pomoći kod interakcije s pacijentima, posebno mlađim.

- Smatram da mogu biti dobra tema za razgovor, posebno kod mlađih pacijenata - kaže ona.

A post shared by Sarah Jane (@rosesarered_23) on Sep 19, 2019 at 1:00am PDT

Rođena je u Adealidi, a svoju prvu tetovažu uradila je kad je imala samo 16 godina. Strast prema mastilu se pretvorila i u posao. Zajedno sa suprugom Metom ima salon za tetoviranje.

Tetovaže su joj često uzrokovale i probleme. Sara kaže da su je ponekad proterivali iz restorana kada bi videli njeno telo ili da u prodavnicama nisu hteli da je posluže.

A post shared by Sarah Jane (@rosesarered_23) on Sep 28, 2019 at 12:47am PDT

Ipak, kaže da je na poslu, ni kolege ni pacijenti ne tretiraju drugačije zbog tetovaža.

- Postoje situacije kada osetim drugačije, ali jako retko - rekla je Sara.

- Nadam se da ćemo u budućnosti svi biti jednaki i da nam neće suditi na osnovu koloritne pojave - napisala je Sara na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.