RUČAK ZA 30 MINUTA: Jednostavan i BRZ SATARAŠ samo od povrća, idealan za tople LETNJE DANE i one koji paze na liniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 07:37

RUČAK ZA 30 MINUTA: Jednostavan i BRZ SATARAŠ samo od povrća, idealan za tople LETNJE DANE i one koji paze na liniju

Jelo koje je očaralo i oduševilo čak i najveće ljubitelje mesa, iako nema mesa

Samo što ste stigli sa posla, a gosti su se najavili da će doći na ručak, imate oko 30 min za spremanje, šta ćete sad? U ovakvim situacijama najbolje dođu brzi i jednostavni, a efektni recepti, kao što je današnji. Pravo iz baka Jeline kuhinje stiže recept za preukusni sataraš sa krompirom.

Osim što je jelo preukusno i brzo se sprema, sastoji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo od povrća, pa je idealno za tople letnje dane i za one koji paze na liniju. Potrebno vam je svega nekoliko sastojaka, koji su vrlo jeftini, a uživaćete i vi i gosti!

Potrebno je:

Priprema:

Iseći luk na tanke rezance, a papriku na tanje krugove. Luk propržiti na ulju sa suvim začinima, pa kad malo omekne, ubaciti papriku. U isto vreme na ulju peći krompir sa 3 čena belog luka koji ste prethodno posolili.

Kad i paprika omekne, dodati oljušten paradajz na isečen na kockice i pržen krompir sa belom lukom u tiganj sa paprikom. Sve izjednačiti i ostaviti još par minuta. Dodati po želji peršunov list.

Ručak je gotov za nepunih 30 minuta. Uživajte! 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.