RODITELJI MI NISU DALI DA IMAM DEČKA DO 16. GODINE! Danas je majka DVANAESTORO DECE, a ima tek 32 godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 07:54

"RODITELJI MI NISU DALI DA IMAM DEČKA DO 16. GODINE!" Danas je majka DVANAESTORO DECE, a ima tek 32 godine!

Službeno 100% sigurna da je završila sa rađanjem!

Britni iz Engleske, objasnila je da joj njeni roditelji nisu dozvoljavali da ima dečka sve do njene 16. godine. Međutim, uprkos zabrani i tome što je odrasla u "strogoj hrišćanskoj kući", Britni je na kraju ostala trudna u svojoj 15 godini, a otac njenog deteta imao je 17 godina.

Udala se sa 16 godina, a prvo dete dobila šest dana kasnije.

U svom videu na internetu Britni je objasnila kako je od tada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas majka 12-oro dece.

Iako je njen prvi suprug imao razne probleme, Britni je jako želela da popravi vezu s njim -  i dok ga je ostavljala sedam puta tokom godina, uvek se na kraju vraćala - pogotovo kad bi ostala trudna.

Međutim vraćanju je došao kraj, te je ona, nakon što je rodila peto dete, otišla zauvek od njega - i postala samohrana majka petoro dece.

Nešto kasnije dobila je šesto dete, iako nije ulazila u detalje o tome kako je tada ostala trudna. Zatim je nekoliko godina kasnije upoznala svog sadašnjeg supruga Krisa.

- Stvari su eskalirale prilično brzo. Bili smo u braku i dobili prvo dete u prvoj godini nakon što smo se upoznali - rekla je Britni.

Njihovo prvo dete bio je dečak, nakon čega su se složili da bi bilo lepo da dobiju devojčicu. Želja im se nije ispunila pa su dobili još jednog sina, a kad su ponovno pokušali da dobiju devojčicu, Britni je zatrudnela s trojkama. Iako je mislila da je "gotova" s bebama, Britni se brzo predomislila i na kraju su dobili zajedničku ćerku - bebu Rovan.

Sada kada je majka 12 dece, Britni je u TikToku rekla da su ona i Kris "službeno 100% sigurni da su gotovi". Toliko da je Kris čak podvrgnut zahvatu vazektomije.

- "Žao mi je što ste prošli kroz to i drago mi je zbog vašeg srećnog završetka!", "Deco, svi ste neverovatni", "Samo pokazuje kako možete preokrenuti stvari za sebe, čak i ako se čini da je svet protiv vas!", "Tako je teško kada ste toliko zaštićeni od strane roditelja, nadam se da sada čuvaju unučiće", bili su samo neki od komentara ispod njenog videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.