REŠITE SE DOSADNOG SALA NA STOMAKU ZA MESEC DANA Ovaj napitak od 3 JEDNOSTAVNA SASTOJKA vam to omogućuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 17:38

REŠITE SE DOSADNOG SALA NA STOMAKU ZA MESEC DANA Ovaj napitak od 3 JEDNOSTAVNA SASTOJKA vam to omogućuje

Svo koji su probali hvale ga na sva zvona!

Ovaj čaj za mršavljenje pravi se samo od tri sastojka i izazvao je globalno "ludilo", budući da svi oni koji su ga probali imaju samo reči hvale.

Potrebno vam je:

- zeleni čaj

- cimet

- lovorov list

Priprema:

Prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta da odstoji, a zatim procedite.

Primena:

Popijte prvu šolju ovog čaja ujutro na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Prvi rezultati su vidljivi već nakon sedam dana, a oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve sedmice gubi u proseku 8 centimetra u struku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.