REKAO JE DA ĆE ME ZAPROSITI KAD SE OPERIŠEM! Tvrdi da njen verenik ima samo jednu manu i da je zbog toga spremna da ide pod nož

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 21:34

"REKAO JE DA ĆE ME ZAPROSITI KAD SE OPERIŠEM!" Tvrdi da njen verenik ima samo jednu manu i da je zbog toga spremna da ide pod nož

Njeni TikTok pratioci su osudili ovaj previše čudan zahtev verenika, kao i samo njegovo ophođenje prema mladoj influenserki.

Jedna žena (27) posumnjala je u osećaje svog verenika nakon što ju je prisilio na plastičnu operaciju pre nego što je planirao da je zaprosi.

Na TikTok-u je 27-godišnjakinja pod imenom @sydneypurl objavila svoju priču, pitajući svoja dva miliona pratilaca da li preteruje jer je njegovo ponašanje brine.

Verenik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je naterao na plastičnu operaciju pre nego što smo se verili. Ja imam 27 godina, a on 37, lekar je i dobro zarađuje. Inače, novac redovno daje i u humanitarne svrhe i pomaže siromašnima, a i njegovi roditelji su neverovatni. Stvarno se dobro slažemo i puno se smejemo zajedno i uživamo u međusobnom društvu", ispričala je ona, pa dodala:

"Neću da se pretvaram da mi novac koji zarađuje nije privlačan. Ne bih rekla da sam materijalista, ali moja porodica se stvarno mučila tokom mog odrastanja i ja bih samo želela finansijsku stabilnost za svoju decu", priznala je.

Međutim, ponuda o operaciji ju je šokirala ali malo i razočarala.

Naime, u trenutku kad joj je spomenuo plastičnu operaciju bili su, kaže, zajedno već dve godine, kad joj je on rekao da mora na liposukciju nogu, pre nego što on uopšte razmisli o prosidbi. Nakon što je pristala, on je operaciju i platio i par se verio, međutim ona nije zadovoljna celom situacijom.

"Nikada mi ne daje komplimente, nikad me ne dodiruje niti mi pokazuje ikakvu ljubav", požalila se.

Ispričala je i da joj je planiranje venčanja postalo zamorno, ali nije mu to rekla. "On naporno radi po ceo dan i ne želim da mu se žalim, ipak ne osećam da me voli i često me kad ima loš dan odgurne od sebe", rekla je ona na TikToku.

Ovakav odnos nije se svideo njenim pratiocima, pa su u komentarima bili brutalno iskreni.

"Beži što pre! Mislila sam da se šališ, ali vidim da si ozbiljna", "Zaslužuješ puno bolje; a to što pričaš nije normalno, niko nikoga ne bi trebalo tako da tretira", "Meni ovo zvuči kao početak zlostavljanja. A čak i da nije, to nije normalno". "Nemoj da se udaš za njega samo zato što ti pruža finansijsku sigurnost; lepše je živeti malo nesigurno, ali sa nekim iz ljubavi", posavetovali su je komentatori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.