REGULIŠE ANEMIJU: Napravi SMESU od nekoliko prirodnih sastojaka, prava su ENERGETSKA BOMBA, osnažuju organizam

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 21:09

REGULIŠE ANEMIJU: Napravi SMESU od nekoliko prirodnih sastojaka, prava su ENERGETSKA BOMBA, osnažuju organizam

Dubinski detoksikuju i rešavaju problem malokrvnosti.

Danas vam donosimo recept od devojke koja je uz pomoć ove vitaminske bombe uspela da popravi svoju krvnu sliku i reši problem anemičnosti koji je dugo mučio.  Rezultati su bili toliko vidljivi, da ni sami lekari nisu mogli da poveruju šta se dešava.

Potrebno vam je:

Postupak pripreme:

Operite dva limuna. Rasecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. U smesu mlevenog limuna dodajte med, ceđeni sok od cvekle i sok od ceđene šargarepe. Promešajte.

Posle u ovu smesu dodajte sitno iseckane ili mlevene orahe i suho grožđe. I ponovo sve promešajte. Dobićete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave lekovite smese. Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru. Uzimajte tri puta dnevno po 1 kašičicu pre jela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.