RECEPT ZA MRŠAVLJENJE Endija Vorhola je BLAGO REČENO ČUDAN: Malo ko bi testirao ovu dijetu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 07:11

RECEPT ZA MRŠAVLJENJE Endija Vorhola je BLAGO REČENO ČUDAN: Malo ko bi testirao ovu dijetu...

Ovaj savet se redovno nalazi na listama najuvrnutijih dijeta poznatih ličnosti.

Endi Vorhol je bio svojstven i autentičan po mnogo čemu, a i zbog načina na koji je održavao kilažu mu je, između ostalog, nadenuta etiketa čudaka.

Podsećanja radi, reč je o jednom od najuticajnijih umetnika 20. veka, tvorcu tzv. pop arta, koji je za cilj imao da artefakte pop kulture učini delom muzejske umetnosti, te je, između ostalog, slikao poznate glumce i pevače, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularne prehrambene proizvode i pića.

S obzirom na to da se kretao isključivo u krugu poznatih faca, i sam Endi je želeo da sledi trend mršavosti kao jednog do imperativa Holivuda.

A post shared by Andy Warhol (@warholpopart)

Jednom prilikom je sa javnošću podelio svoj recept za održavanje linije, koji je nazvao "njujorškom dijetom".

Naime, prema Vorholovom savetu, u restoranu je potrebno odabrati jelo koje vam se najmanje dopada na meniju kako biste pojeli što manje hrane ili kako ne biste ni dotakli tanjir.

A post shared by Andy Warhol (@warholpopart)

Osim toga, umetnik je savetovao da svakako na kraju večere zamolite konobara da vam spakuje da ponesete sve ono što niste pojeli i da na putu do kuće date tu hranu nekom beskućniku.

Ovaj savet se redovno nalazi na listama najuvrnutijih dijeta poznatih ličnosti, premda se, pored isticanja beskorisnosti iste, pohvalno govori o humanitarnom delu ovog recepta za mršavljenje.

A post shared by Andy Warhol (@warholpopart)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.