REČENICE NA KOJE SVAKI MUŠKARAC PADA KAO POKOŠEN: Ako mu ih kažeš - POLUDEĆE ZA TOBOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 18:45

REČENICE NA KOJE SVAKI MUŠKARAC PADA KAO POKOŠEN: Ako mu ih kažeš - POLUDEĆE ZA TOBOM

Biće samo tvoj

Poput žena i muškarci vole lepe reči, komplimente. Na neke posebno padaju i obožavaju kada ih žene izgovaraju.

Evo koje su to rečenice koje će osvojiti svakog muškarca.

Izgledaš lepo

Ne treba samo vaš muškarac da vam udeljuje komplimente, nekada vi dajte njemu koji kompliment.

U pravu si

Žene su često sklone tome da teraju po svom i kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jasno kažete neke stvari, ali isto tako trebate priznati i svoju grešku.

Kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste pogrešili. Potrebno je znati preuzeti odgovornost za svoje postupke, zar nije tako? Slobodno mu recite kada bude u pravu, značiće mu.

Možeš li mi pomoći?

Muškarci vole kada se osećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče devojci u pomoć. To im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete iskoristiti i tako se možda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete neku temu, dobra ideja, slažete li se?

Volim tvoj... (deo tela po želji)

Ponekad je određenost poželjna u datim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voleli da im pohvalite, ali možete i improvizovati. Kako god njima će itekako goditi kada im nešto takvo kažete i bukvalno će pasti pred vas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.