RAZVODI SE SOFIJA VERGARA! Glumica i njen suprug odlučili da se raziđu, dali ZVANIČNO saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 20:54

RAZVODI SE SOFIJA VERGARA! Glumica i njen suprug odlučili da se raziđu, dali ZVANIČNO saopštenje

Nakon sedam godina svako ide na svoju stranu!

Sofija Vergara i njen suprug Džo Manganielo saopštili su da se razvode, nakon sedam godina braka.

- Doneli smo tešku odluku da se razvodimo. Kao dvoje ljudi koji se vole i brinu jedno o drugom molimo sve za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku, kada u našim životima krećemo na suprotne strane - glasilo je zvanično saopštenje para.

Izvori bliski paru navode da su se njih dvoje u poslednje vreme prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udaljili i da je to uticalo na donošenje konačne odluke.

- Sofija i Džo već neko vreme su prilično udaljeni, izolovali su se jedno od drugog, kako bi mogli da donesu konačnu odluku o braku - reči su izvora bliskog paru.

Poslednji put viđeni su kada je Sofija prošlog meseca posetila imanje Manganijelijevih u Nju Džersiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.