RAZVODI SE BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI! Nakon ovog poteza Kasela svi su sigurni da OSTAVLJA mladu manekenku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 09:56

RAZVODI SE BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI! Nakon ovog poteza Kasela svi su sigurni da OSTAVLJA mladu manekenku

Ovo mu je drugi brak, a iz prvog sa slavnom glumicom ima dve ćerke!

Kako prenose strani mediji brak francuskog glumca Vensana Kasela sa manekenkom Tinom Kunaki je u krizi. Podsećamo da je ovo Kaselu drugi brak u kojem je dobio ćerku, a u prvom je bio sa glumicom Monikom Beluči sa kojom ima dve ćerke.

Navodno, javnost nikada nije u potpunosti prihvatila, niti gajila simpatije prema mladoj Kunaki, za koju smatraju da nije dobra zamena za Belučijevu.

Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega se sumnja da je došao kraj i drugom Kaselovom braku je i to što je obrisao sve zajedničke fotografije sa Tinom sa društvenih mreža. Vensan je imao običaj da na mrežama objavljuje zajedničke fotografije uz ljubavne posvete koje su svi mogli da vide.

Tina Kunaki takođe mesecima ništa nije objavila vezano za supruga, a poslednji put viđena je u javnosti u neočekivanom izdanju za crveni tepih, potpuno skromno obučena i bez šminke. 

Podsetimo, par je uplovio u romansu kada je Tina imala samo 18 godina, i to ubrzo nakon što je Kasel stavio tačku na brak sa lepom Monikom Beluči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.